TRAILER

Skribent

Thomas Linnaeus

25 maj 2023 | 18:05

Trailer: Se en smygtitt på när Barbie hamnar i den riktiga världen

En ny färsk trailer har släppts för Greta Gerwigs kommande “Barbie” med Margot Robbie i huvudrollen.
I sommar är det äntligen dags för premiären av “Barbie”. Greta Gerwig sitter på registolen och i huvudrollen ser vi Margot Robbie som den berömda plastdockan. Warner Bros har precis släppt en färsk trailer för den kommande sommarfilmen.
 
 
Här får vi se en Barbie som börjar ifrågasätta verkligheten. Livet som en gång i tiden var perfekt har förändrats - hennes duschar har blivit kalla, hon kan inte sväva längre och hennes fötter är inte längre permanent anpassade för högklackade skor. Vilken mardröm! Lösningen blir att hon måste ta sig till den verkliga världen för reda ut detta och få sitt liv tillbaka…
 
Filmen har en minst sagt imponerande rollista. Förutom Robbie, ser vi även Kate McKinnon (“Saturday Night Live”), Issa Rae (“Insecure”), Emma Mackey (“Sex Education”) och popstjärnan Dua Lipa som olika Barbies. Skådisarna spelar allt från president-  till sjöjungfru-Barbie.
 
I rollen som Ken ser vi Ryan Gosling, som också har sällskap av olika Kens. Här ser vi bland annat nya Doctor Who-skådisen Ncuti Gatwa, och wrestlingstjärnan John Cena som en manlig sjöjungfru-Ken.
 
För att Ryan Gosling skulle komma in i rollen som Ken, hjälpte Robbie honom genom att ge honom olika presenter. I en ny intervju med Vogue berättar Gosling mer om gåvorna:
 
- Hon gav mig en rosa present med en rosa rosett varje dag under inspelningen. "Från Barbie till Ken" stod det på. Alla hade något med stranden att göra. Som snäckskal, eller en skylt där det står: "Be för att surfa". För Kens jobb är bara stranden. Jag förstår inte riktigt själv gåvorna... Men jag kände att hon försökte hjälpa mig förstå Ken genom att ge dem, konstaterar skådespelaren.
 
Riktigt snällt av Robbie att hjälpa sin skådespelarkollega på detta sätt.
 
Premiär för “Barbie” blir den 21 juli i Sverige
| 25 maj 2023 18:05 |