trailer

Skribent

MovieZine

27 mars 2024 | 10:00

Mamma mia! Tuva Novotny gravidkrisar i komediserien "Allt och Eva" - här är trailern

Den 21 april är det premiär för Viaplays dramakomediserie "Allt och Eva", med Tuva Novotny i huvudrollen.
"Allt och Eva" är titeln på en ny dramakomediserie från Viaplay, om en kvinna, en spermadonator och ett nät av lögner. Nu släpps den första trailern.
 
Eva (Tuva Novotny) tror inte på kärlek. Hon åker till Köpenhamn för att skaffa barn på egen hand på en klinik. Hon väljer en öppen spermadonator, Mads (Joachim Fjelstrup), som verkar perfekt. Men kvällen före insemineringen, kan hon trots allt inte låta bli att tänka på om hon gjort rätt val, så i all hemlighet söker hon upp honom. Han visar sig vara en helt normal, snäll och trevlig dansk man som spontant inte verkar vara en psykopat. Och ärligt talat, kan man begära mer än så?
 
 
Eva åker nöjd hem till Stockholm igen, nu med ett litet embryo i magen. Men Mads har inte kunnat släppa Eva efter deras möte i en bar. Ett par månader senare söker han upp Eva i Stockholm. Plötsligt blir livet väldigt komplicerat och Evas lögner eskalerar i samma takt som gravidmagen växer.
 
- Eva är totalt uppslukad av sitt kontrollbehov och sin rädsla för det oväntade, men eftersom livet oftast bjuder på en och annan överraskning, rasar hela hennes värld. Och hon har inga verktyg att ta till när detta sker, säger Tuva Novotny.
 
 
Evas mamma Inger (Sissela Kyle) får aldrig den bekräftelse av sin dotter hon så länge hungrat efter. Som nybliven pensionär hamnar hon i en identitetskris när livet plötsligt tar en oväntad vändning.
 
- Mamma Inger tycker att hon och Eva är som bästa vänner, eller så borde det vara. Om Eva bara lyssnade lite så finns Inger där, full av goda råd. Eva krånglar till det men man får aldrig förlora hoppet. Aldrig någonsin, säger Sissela Kyle.
 
 
Evas bästa vän Josefine (Sanna Sundqvist) har det egentligen bra. Hon har väl det? Eller? Trots detta, är det ändå något som gnager. Hennes man Nils spelas för övrigt av Jason Diakité, även känd som artisten Timbuktu, här i sin skådespelardebut. Vi ser också Bengt Braskered i rollen som Evas bästa vän James.
 
"Allt och Eva" är skriven och regisserad av Johanna Runevad. Serien har premiär på Viaplay och TV3 den 21 april. Här är den officiella trailern:
 
| 27 mars 2024 10:00 |