Serie

Skribent

Tobias Andersson

11 maj 2023 | 17:00

Trailer: Männen gör comeback på strippscenen i nya ”Allt eller inget”

25 år senare! De arbetslösa industriknegarna planerar att återigen slita av sig kläderna och skaka loss i dans på scenen.
Den brittiska komedisuccén får en uppföljare i serieformatet hos Disney+. Nu har de visat upp första trailern där vi ser gänget från 90-talsfilmen återförenas och med stor sannolikhet blir det en comebackshow på strippscenen!
 
”Allt eller inget” eller ”The Full Monty” (som är den engelska originaltiteln) är en varm och klassisk romcom om manlig vänskap och deras drabbande av arbetslöshet i industristaden Sheffield. Trots herrarnas begränsade danskunskaper så ser de manlig striptease som vägen till snabba pengar när industrijobben sjunger på sista versen. Kolla in trailern till uppföljaren nedan.
 
 
Kul att originaluppsättningen med skådespelare från första filmen har förenats samtidigt som nya ansikten visas upp i form av deras barn. Av trailern att döma kommer vi nog att få följa karaktärerna i deras med och motgångar hemma i Sheffield där välfärden fortfarande är bristfällig. Kanske får vi till slut se en återföreningsshow med hela gänget?
 
Serien blir åtta avsnitt lång och släpps på Disney+ den 14 juni.
| 11 maj 2023 17:00 |