Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 november 2019 | 16:30

Trailer: Al Pacino mördar nazister i Jordan Peele-serien "Hunters"

Fast enligt Pacinos karaktär är det inte "mord", utan det är hans plikt att jaga och döda nazisterna som gömmer sig i 70-talets New York.
Under november kommer vi att kunna se Al Pacino, tillsammans med bland andra Robert DeNiro och Joe Pesci, i Martin Scorseses maffiadrama "The Irishman" hos Netflix. Men redan nästa år kommer han även att dyka upp i den nya Amazon Prime-serien "Hunters", exekutivt producerad av Jordan Peele ("Us", "Get Out").
 
Serien kommer att utspela sig under 1977, i ett New York som har infiltrerats av hundratals högt rankade nazister som i hemlighet planerar att skapa det Fjärde riket i USA. I "Hunters" kommer Pacino att få axla rollen som ledaren av en grupp kallad "Jägarna", som ger sig ut på en blodig jakt efter nazisterna, med hopp om att stoppa deras folkmordsplaner.
 
 
Förutom Pacino i huvudrollen kommer vi även att få se den svenska skådespelerskan Lena Olin, Josh Radnor, Carol Kane, Saul Rubinek, Louis Ozawa Changchien, Tiffany Boone, Dylan Baker och Greg Austin framför kameran. Den första säsongen av "Hunters" kommer att bestå av tio avsnitt, med premiär någon gång under 2020.
 

Läs också: Ny trailer till Scorseses våldsamma gangsterdrama ”The Irishman”

 
Blir du sugen på att ge "Hunters" en chans nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 2 november 2019 16:30 |