Film

Skribent

MovieZine

7 april 2022 | 16:32

Minns ni ”365 Days”? Nu kommer uppföljaren!

Se trailern till "365 Days: This Day" som får sin Netflix-premiär redan den här månaden.
En av Netflix mest omtalade originalfilmer får snart sin uppföljare. Ihop med den första trailern till "365 Days: This Day" får vi veta att premiärdatumet är nära - den 27 april är det dags att återse Laura (Anna-Maria Sieklucka) och Massimo (Michele Morrone).
 
Här väntar "extraordinärt heta möten, bitter svartsjuka och farliga svek", avslöjar streamingtjänsten. Parets relation äventyras av maffiabossen Massimos familjeband och en mystisk man som kliver in i Lauras liv. 
 
- Det här är i grunden en berättelse om en kvinna. Hur vi kan vara naiva, blinda, hur mycket vi älskar, hur vi lär av våra misstag och kan rätta dem, säger författaren Blanka Lipinska som står bakom bokförlagan, och tillägger:
 
- Mitt hopp är att publiken ska förstå och se Lauras nya självständighet och hur hennes liv påverkas av hennes val, tillägger hon. 
 
 
2020 års polska kärleksdrama "365 Days" blev en enorm tittarsuccé för Netflix, men vad de också missat - eller kanske förträngt - en av deras mest sågade filmer någonsin. Betyget på IMDb ligger på 3.4 av 10, och här på MovieZine beklagade sig vår filmskribent över en problematisk intrig och ja, mycket annat som var genomruttet med "365 Days". Hurra för uppföljaren?
 
"365 Days: This Day" släpps på Netflix den 27 april.
| 7 april 2022 16:32 |