Film

Skribent

Sarah Åkerman

5 juni 2018 | 12:00

Pixar slängde 75 procent av manuset till "Toy Story 4"

Filmen skulle egentligen haft premiär redan i juli förra året. Nu förklarar en av röstskådespelarna varför den blev försenad.
"Toy Story 4" skulle från början släppas 2017 men blev framknuffad för premiär 2018, bara för att sedan bli framknuffad ytterligare ett år till. Den bytte då premiärdag med "Superhjältarna 2" och får istället ett premiärdatum sommaren 2019.
 
I en ny intervju med Radio Times (via ScreenRant) berättar Annie Potts som spelar rösten för Bo Peep i filmen att anledningen är att Pixar skrev om stora delar av manuset. 
 
– Det var meningen att den skulle komma ut detta år men så slängde de tre fjärdedelar av manuset och skrev om det. Oftast så tar det, från början till slut, två år. Men för att de slängde det mesta av det och började om så har tiden dragit ut lite. Jag har arbetat mycket med det.
 
"Toy Story 4" har haft sin del av oroligheter de senaste åren. I slutet av förra året lämnade medförfattarna Rashida Jones och Will McCormack filmen och citerade kreativa skillnader som huvudorsak till deras avgång.
 
Dock verkar framtiden för filmen se mycket ljusare ut. I Annie Potts intervju bekräftar hon att hon har arbetat tillsammans med Tom Hanks, som spelar Woody i filmen och att hon njuter av att henens karaktär har fått en sån stor roll.
 
"Toy Story 4" handlar om Woody och Buzz Lightyears äventyr för att hitta Bo Peep som har sålts av Andys familj. Något som fans av franchisen kan bli glada över då man inte riktigt fick ett bra avslut på hennes historia i de tidigare filmerna.
 
Vad tror ni, kommer vi få se en "Toy Story 4" i augusti nästa år?
| 5 juni 2018 12:00 |