Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

22 maj 2017 | 18:35

Tom Holland ska spela Nathan Drake i "Uncharted"

Efter åratal av turer är det nu klart; nye Spider-Man har fått huvudrollen i Shawn Levys efterlängtade speladaption.
Den har varit på gång, sedan nedlagd, sedan lagd på is, och sedan igång igen, men nu verkar det äntligen ha lyft på riktigt för filmen som ska baseras på spelen i "Uncharted"-serien. Deadline rapporterar nämligen att ingen mindre än Tom Holland har skrivit på för att spela huvudrollen som Nathan Drake i Shawn Levys adaption.
 
Är han inte lite ung för att spela den 40-någonting-årige äventyraren då? Inte om man gör filmen till en prequel. Så resonerar åtminstone Sony-chefen Tom Rothman, som kom på idén efter att ha sett en tidig visning av "Spider-Man: Homecoming", och studion väljer nu alltså att ge Holland ytterligare en tung franchise.
 
Alla fans av spelen minns säkert sekvensen i det tredje spelet där man får spela som en ung Nathan Drake i samma veva som han för första gången stöter på sin kompanjon Sullivan. Vi får anta att filmen kommer att ha lite liknande känsla som i det kapitlet.
 
Joe Carnahan, David Guggenheim och Eric Warren Singer har alla tre försökt få fram ett manus till "Uncharted" tidigare (när Mark Wahlberg var påtänkt för huvudrollen), men nu kommer en helt ny manusförfattare få uppdraget att ta den unge Nathan till vita duken. Premiärdatum för filmen är fortfarande okänt.
 
Vad tycker du om Tom Holland som en ung Nathan Drake? Gillar du prequel-idén?
| 22 maj 2017 18:35 |