Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 december 2021 | 08:50

Tom Holland avslöjar hemligheterna i "Spider-Man: No Way Home"

Talar ut om två av filmens stora överraskningar. Läs på egen risk!
Nu blir det spoilers kring "Spider-Man: No Way Home" så läs vidare på egen risk, om du inte sett filmen.

Men med tanke på att Marvel.com själva har publicerat intervjun så får vi se det som att MCU:s senaste "hemligheter" inte längre är så hemliga, med filmen ute på bio i över en vecka.
 
 
Jag talar förstås om filmens två stora gäststjärnor: Tobey Maguire och Andrew Garfield som båda återvänder som Peter Parker/Spider-Man! Ryktet har gått det senaste året och frågan "är de med eller inte" är nog en drivande faktor i att hajpen slog i taket inför biopremiären.

För första gången kan nu Tom Holland prata offentligt om hur det var att spela mot sina föregångare, och känslan av broderskap som uppstod på inspelningen:

- Tobey var så rolig. Vi hade så många interna skämt mellan oss. Och han tyckte det var så spännande att komma tillbaka. Det märktes att det betydde mycket för honom. Att sätta på sig dräkten igen, att vi samlades allihop. Det var spännande.

- Andrew Garfield, legenden själv. Han är en härlig kille. Jag tror att filmen blev hans sätt att försona sig med Spider-Man. Det var ett sånt nöje att spela med honom. Jag vet att det betydde mycket för honom, säger Holland till Marvel.com.

Tobey Maguire är under 2022 aktuell i två nya roller. Senaste veckan har många fans önskat att Garfield ska få göra sin skrotade "The Amazing Spider-Man 3". Och Holland ser vi närmast i tv-spelsfilmen "Uncharted".
 
| 24 december 2021 08:50 |