Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 maj 2020 | 00:30

Tom Hardy gör en spännande och annorlunda miniserie om CIA

Skådespelaren som varvar sina stora filmroller med påkostade serier som "Taboo" och "Peaky Blinders", verkar ha något riktigt intressant på gång.
Tom Hardys nästa roll kommer att vara i Josh Tranks ("Chronicle") långfilm "Capone", där han spelar titelrollen som den ökände maffiabossen. Men i en intervju med Collider avslöjar Trank att hans samarbete med Hardy ser ut att fortsätta även efter långfilmen, genom en ny miniserie om skapandet av CIA.
 
- Jag arbetar med en miniserie som Tom Hardy producerar, och kommer medverka i, som både han och jag är väldigt taggade på. Det är en berättelse som utspelar sig över flera årtionden, från slutet av det andra världskriget och den kommer att handla om skapandet av CIA. Men berättad från ett perspektiv som inte riktigt har setts på varken film eller tv tidigare, och bara nämnts i böcker. Det handlar exempelvis mycket om Castro och Cuba, och kapitalism vs kommunism. Det är riktigt stort. Det är riktigt bra. Det är intressant, det är farligt och fascinerande. Sakerna som jag lär mig från det, berättar så mycket om hur vi har hamnat där vi är nu.
 
Med tanke på att både "Taboo" och "A Christmas Carol" (som Hardy producerade) landade hos kvalitetskanalen FX i USA, så skulle det inte vara särskilt förvånande om det här nya projektet landade där. I nuläget har däremot ingen distributör officiellt lagt en beställning på den nya serien... men baserat på Tranks beskrivning lär vi förhoppningsvis få veta mer om projektet inom kort!
 

Läs också: Tom Hardy gör "Venom 2"

 
Är du sugen på att få se Tom Hardy i en ny tv-roll efter att han är klar med "Capone"? Kommentera gärna nedan!
| 17 maj 2020 00:30 |