Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 oktober 2019 | 22:15

Tom Hanks och Steven Spielberg gör uppföljare till "Band of Brothers"

"Masters of the Air" kommer att visas exklusivt på den nya streamingtjänsten Apple TV+.
De Tom Hanks och Steven Spielberg-producerade miniserierna "Band of Brothers" och "The Pacific" anses av många vara bland de bästa miniserierna som någonsin gjorts, framför allt inom krigsgenren. Nu rapporterar Variety att duon kommer att exekutivt producera uppföljaren "Masters of the Air", en miniserie om de amerikanska bombflygarna under det andra världskriget.
 
Apple ska dessutom ha skapat en egen film- och tv-studio, där "Masters of the Air" kommer att bli den första originalserien som teknikföretaget äger alla rättigheter till. Vi rapporterade även nyligen om att Alfonso Cuarón kommer att skapa tv-serier exklusivt åt Apple TV+ framöver, det råder med andra ord ingen tvekan om att man fortsätter att satsa hårt på film och serier.  
 
Den nya streamingtjänsten Apple TV+ lanseras globalt den 1 november, men det är i nuläget fortfarande oklart när "Masters of the Air" kommer att få premiär. Spielberg är sedan tidigare även involverad som exekutiv producent för den kommande rebooten av antologiserien "Amazing Stories" - som även den kommer att visas exklusivt på Apple TV+.
 

Läs också: Apple TV+ släpps i november - Här är allt som ingår

 
Kommer du att ge den nya krigsminiserien en chans på Apple TV+ vartefter? Kommentera gärna nedan!
| 11 oktober 2019 22:15 |