Film

Skribent

Josefine Krischausky

31 juli 2021 | 20:40

Tom Hanks ansluter till Wes Andersons nästa film

Det nya projektet från den "The French Dispatch"-aktuella regissören spelas in i Spanien, med skådisar som Bill Murray, Adrien Brody och Tilda Swinton i övriga roller.
Wes Anderson arbetar redan för fullt på sitt nästa filmprojekt, och det avslöjas nu att ingen mindre än Tom Hanks kommer att medverka The Hollywood Reporter skriver att skådespelaren, som gör sin första film tillsammans med Anderson, är planerad att dyka upp i en än så länge okänd roll. 
 
De flesta detaljerna kring filmen och dess handling hålls ännu hemliga, men återigen verkar vi kunna förvänta oss en riktigt stjärnspäckad ensemble. Hittills innehåller rollistan även namn som Bill Murray, Adrien Brody och Tilda Swinton, som samtliga har medverkat i tidigare filmer av Anderson. 
 
Hanks, som vi senast såg i Netflix westernfilm ”News of the World”, är närmast aktuell med sci-fi-dramat ”Finch” på Apple TV+. I framtiden kommer vi dessutom kunna se honom i en engelskspråkig filmatisering av ”En man som heter Ove”, i vilken han spelar huvudrollen.
 
Den nya Anderson-produktionen, som ännu saknar en officiell titel, förväntas spelas in i Spanien inom en snar framtid. Först är regissören dock aktuell med komedin ”The French Dispatch”, som får sin efterlängtade biopremiär den 22 oktober.
| 31 juli 2021 20:40 |