Film

Skribent

Thomas Linnaeus

5 juli 2023 | 21:30

Tom Cruise har inga pensionsplaner: "Vill göra "Mission: Impossible" när jag är 80"

Skådisen inspireras av Harrison Ford och vill fortsätta göra filmer i minst 20 år.
Tom Cruise har inga planer på att pensionera sig och kan tänka sig att fortsätta med “Mission: Impossible” tills han är i 80-årsåldern. I en intervju med The Sydney Morning Herald, berättar skådisen att han inspireras av Harrison Ford som ännu en gång spelar Indiana Jones:
 
- Harrison Ford är en legend! Jag hoppas kunna fortsätta lika länge. Jag har 20 år på mig att komma ikapp honom. Jag hoppas att jag kan fortsätta göra "Mission: Impossible"-filmer lika länge.
 
Själv har Cruise spelat Ethan Hunt i "Mission: Impossible”-filmerna sedan 1996. Sedan första filmen har totalt sju filmer gjorts och i sommar har “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” premiär.
 
I sommar tävlar senaste “Mission: Impossible” mot både “Barbie” och “Oppenheimer” om biobesökarna. Cruise som själv är en riktig filmälskare, planerar att se båda:
 
- Jag växte upp med att se filmer på bio. Det är så jag gör dem, och jag gillar upplevelsen. Det är uppslukande! Jag tänker se både “Barbie” och "Oppenheimer" under premiärhelgen. På fredag blir det “Oppenheimer” och sedan 'Barbie' på lördag.
 
Hur länge tror du Tom Cruise orkar med stunten i “Mission: Impossible”-filmerna?
| 5 juli 2023 21:30 |