Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

28 januari 2015 | 13:00

"Togetherness" får en andra säsong av HBO

Relationsdramedin av bröderna Jay och Mark Duplass får en fortsättning.
Duplass-bröderna är heta som crackpipor för tillfället. Inte nog med att de nu får sin TV-debut förnyad - som de både skriver manus till och regisserar, och där den ene brodern, Mark, dessutom gör en av huvudrollerna. Den andre, Jay, ses för övrigt i en annan mycket hyllad TV-serie; "Transparent", som finns att streama hos Viaplay. De har också nyligen skrivit på för en fyrafilmersdeal med Netflix, som innebär att filmerna först får biopremiär och sen hamnar hos Netflix.  

"Togetherness" handlar om hur ett par 30-plussande småbarnsföräldrar (spelade av Melanie Lynskey och redan nämnde Mark Duplass) som kämpar med att hitta gnistan igen får både hennes syster (Amanda Peet) och hans bror (Steve Zissis) boende hos sig som grädde på moset. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Serien har hunnit gå i tre avsnitt hittills och vinner sakta men säkert nya tittare, skriver Deadline. Från 427 000 tittare vid starten till 2,6 miljoner and counting nu.

- Vi började vår kärleksaffär med HBO i våra föräldrars vardagsrum 1983 och att ha fått dessa briljanta och kreativa människor att sätta en ring på våra fingrar med en andra säsong av "Togetherness" är en dröm som blir sann, säger bröderna i ett pressutskick. 

"Togetherness" finns att streama hos HBO Nordic. Nya avsnitt kommer varje måndag. Första säsongen består av 8 halvtimmesdelar. 
| 28 januari 2015 13:00 |