Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 februari 2020 | 20:25

Tjuvtitta på de första 10 minuterna av "Locke & Key"

Netflix låser officiellt upp den första säsongen av "Locke & Key" imorgon, men redan nu kan du ta del av de 10 första minuterna av den efterlängtade serien.
Det hyllade seriealbumet, med samma namn, har varit under film och tv-produktion på ett eller annat sätt under de senaste tio åren - men inte förrän nu har det blivit dags att änligen få ge serien en chans i rörlig bild. 
 
Netflix har redan nu släppt seriens tio första minuter, under vilka vi får se hur någon mystisk person mottar beskedet att Locke-familjens pappa har dött... vilket leder till en minst sagt explosionsartad vändning. Tre månader senare får vi se hur familjens tre barn och mamma anländer vid släkthuset "Keyhouse" och går på en rundvandring (där en svart dörr minst sagt ser ut att dölja diverse hemligheter). 
 
 
Baserat på förhandstitten står det också klart att serien (än så länge) verkar vara ganska snyggt inspelad och inte ser ut att ha snålat med produktionsdesignen det minsta. Med en känsla av "The Haunting of Hill House" möter "Stranger Things", fast i nutid, så bådar öppningen riktigt gott.
 
Frågan är nu om Netflix kommer att räkna in alla visningarna på förhandstitten som att man har sett serien - med tanke på att de bara kräver att man har sett två minuter av seriens första avsnitt? I så fall lär vi kunna förvänta oss ett pressmeddelande med succésiffror efter helgens premiär. Imorgon, ungefär kl 9.00 svensk tid, så släpps hela den första säsongen på Netflix.
 

Läs också: "The Witcher" är Netflix mest framgångsrika tv-serie hittills

 
Kommer du att ge den första säsongen av "Locke & Key" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 6 februari 2020 20:25 |