Du vet det där spelet som alla andra verkade älska, men som du hade svårt att se storheten i? Eller du kanske rentav vet att du har rätt, att alla andra har missat den där givna bristen och du har gjort det till ditt mission att upplysa om det?
Det här är våra såna spel, tio av tidernas mest överskattade. Håller du med?
10. ”Stray”

Jag vill egentligen inte skriva ”Stray” på den här listan. Det är ett förtjusande spel om en väldigt söt katt, heck – det har till och med en dedikerad mjau-knapp!
Men om jag är helt ärlig mot mig själv så är det mest det visuella som tilltalar mig. Ingenstans genom spelet känns det bra att kontrollera, och världsbyggandet som har sån potential puttrar mest ut i inget. Och det här kommer ändå från en person med en ryggsäck för katter med ”Stray”-branding på.
9. ”Crash Bandicoot”

Som flera av spelen på listan så bygger kärleken till Playstation-maskoten Crash på nostalgi och där och då, snarare än någon verklig kvalité.
Visst, det var nyskapande att röra sig inåt i skärmen längs en utstakad bana, men varken kontrollerna, bandesignen eller karaktärsdesignen kan stå emot att man skrapar lite på ytan. Där under är det mest tomt.
8. ”Mario Kart: Double Dash”

Av någon märklig anledning är Gamecube-versionen ”Double Dash” mångas favorit bland ”Mario Kart”-spelen. Kanske för att det introducerade många nyheter som lagt grunden för de moderna ”Mario Kart”-spelen.
Men det alla verkar blunda för är att banorna är väldigt mycket mer snäva och tråkiga än tidigare. Det har också drabbat kommande spel i serien, ända fram till befrielsen som är ”Mario Kart World”, med många intressanta genvägar längs de själfulla och kreativa banläggningarna.
7. ”Dave the Diver”

Allt verkade ju så lovande. Superfin retrografik med modern touch, mysiga och roliga karaktärer och rougelite-element.
Men på något sätt blir helhetsintrycket av ”Dave the Diver” svagare än summan av alla delarna. Själva dykandet är inte särskilt tillfredställande och tjockisskämten om Dave är bara tröttsamma från minut ett.
6. ”Flappy Bird”

Masspsykosen var total under 2014. ”Flappy Bird” fanns på alla läppar och telefoner. När skaparen skämdes över att folk blivit så beroende av hans spel och drog tillbaka det från app-butikerna betalade folk på riktigt tusenlappar för att köpa en telefon som hade det installerat.
Men ärligt talat – det var ett medelmåttigt mobilspel med stulen grafik. Ska vi låtsas som att det aldrig hände?
5. ”Marvel Rivals”

Varumärket Marvel har enorm dragningskraft och hela paketeringen av ”Marvel Rivels” är svinsnygg, i allt från menyer till karaktärer. Men om man har spelat ”Overwatch” i någon omfattning – spelet som ”Rivals” kopierat i stort sett allt från – så går det inte att undvika att rynka näsan åt hur ytlig och klumpig Marvels kopia känns.
Att många av karaktärerna är hypersexuliserade hjälper inte heller…
4. ”Monopol”

Jag vet att det här är en lista med digitala spel. Men jag bara måste få nämna tidernas mest överskattade brädspel också. Det är helt ofattbart hur Monopol blivit så populärt, och framför allt fortsätter vara det när de goda alternativen är så många.
Efter 20 minuter vet alla vem som kommer att vinna, sen gäller det bara att genomlida ytterligare ett par timmar av fullständigt slumpbaserad och repetitiv spelmekanik. Usch!
3. ”Uncharted 2: Among Thieves”

Lättuggade gåtor, klättring som är nästan helt automatiserad och riktigt andefattiga eldstrider. I allt annat än den (för den tiden) imponerande tekniska prestandan och de charmiga dialogerna så är ”Uncharted 2” ett mediokert spel.
Slutet av spelet är tänkt att vara bombastiskt, men blir mest ett tröttsamt trial- and error-tragglande istället.
2. ”Sonic the Hedgehog”

Rent estetiskt är det svårt att klaga på Sonic och hans första spel, men många av designbesluten i det (och i flera av uppföljarna) får en att slita sitt hår.
Den enda gången det känns riktigt bra att spela ”Sonic the Hedgehog” är i looparna och skruvarna – när spelet spelar sig självt.
1. ”Red Dead Redemption”

Rockstar har väl aldrig varit kända för tajt spelmekanik, men med det första ”Red Dead Redemption” slog de någon slags rekord i fladdriga kontroller och buggiga system.
En del av miljöerna och musikarrangemangen är ljuvliga, men stundtals plågsamt att spela.
Läs också: 10 stekheta spel att se fram emot i sommar – MovieZine tipsar
Läs också: “GTA”-skaparen ligger bakom årets sämsta spel