Film

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juni 2022 | 15:05

"Thor: Love and Thunder" kan bli Chris Hemsworths sista Marvelfilm

Den populära skådespelaren har spelat Thor i över tio års tid, men säger nu själv att den sista Marvelfilmen mycket väl kan bli "Thor: Love and Thunder".
Chris Hemsworth är aktuell i den nya Netflixfilmen "Spiderhead", där han spelar en av huvudrollerna. Och i ett intervjuklipp inför premiären fick Wired honom att svara på några av de mest googlade frågorna kring Hemsworth. Där den ena gällde hur länge till han kommer att fortsätta spela Marvelhjälten Thor, som dyker upp nästa månad i "Thor: Love and Thunder"... där Natalie Portman ryktas ta över hammaren från MCU-veteranen.
 
- Den senaste filmen jag spelade in var "Thor: Love and Thunder" och det kan bli min sista Marvelfilm, jag vet inte säkert.
 
- Det var en vild och rolig upplevelse, precis som alla Taika Waititis filmer är. Jag har spelat karaktären i tio, elva år nu och varje gång så har det varit nytt och spännande, det här var inget undantag. Det kändes nytt och som om vi försökte göra något vi inte hade gjort förut. Det var, enligt Taikas egna ord, en galen, vild, romantisk komedi i rymden, förklarar Hemsworth. 
 
 
Nu avgörs knappast Hemsworths Marvel-framtid i ett YouTube-klipp och vi vet ju sedan länge att skådespelarna i Marvelfilmerna har en tendens att ljuga eller undvika sanningen i sina svar, så fort något kommer upp kring deras eventuella framtid i MCU. Men det återstår helt enkelt att se vad som händer när "Thor: Love and Thunder" får premiär den 6 juli.
 

Läs också: Se första trailern till futuristiska fängelsethrillern "Spiderhead"

 
Skulle du vilja se Hemsworth dyka upp i fler Marvelfilmer framöver? Kommentera gärna nedan!
| 18 juni 2022 15:05 |