Film

Skribent

Josefine Krischausky

17 maj 2022 | 16:05

Se första trailern till futuristiska fängelsethrillern "Spiderhead"

"Top Gun: Maverick"-aktuella Joseph Kosinski regisserar skådisar som Chris Hemsworth och Miles Teller, i en av sommarens stora Netflix-filmer.
Under sommaren släpps en lång rad nya originalfilmer på Netflix, och en av de kommande, stjärnspäckade titlarna är "Spiderhead". Med en månad kvar till premiären får vi ta del av en första trailer till den psykologiska, futuristiska thrillern.
 
"Spiderhead" utspelar sig inom en relativt nära men annorlunda framtid, på ett fängelse där brottslingarna kan få sina straff förkortade om de går med på att delta i medicinska experiment, där psykedeliska droger finns involverade. När två av fångarna formar ett speciellt band till varandra tar deras resa nya vändningar, samtidigt som gränserna för experimentet börjar utmanas allt mer. 
 
Chris Hemsworth spelar visionären som driver fängelset, och får i rollistan sällskap av bland andra Miles Teller och Jurnee Smollett. För regin står "Top Gun: Maverick"-aktuella Joseph Kosinski, medan manuset, som är baserat på novellen "Escape from Spiderhead", har skrivits av författarna bakom filmer som "Deadpool" och "Zombieland". 
 
Ta en första titt på "Spiderhead" nedan: 
 
 
"Spiderhead" har premiär på Netflix den 17 juni. 
| 17 maj 2022 16:05 |