Serie

Skribent

Alexander Svensson

15 januari 2024 | 12:00

"The Witcher"-stjärnan spelar skurk i nya DC-serien

Skådisen börjar bli typecastad som magiker.
Anya Chalotra, mest känd för att spela Yennefer i “The Witcher” har hoppat på ytterligare en stor franchise. Det rör sig om det rebootade DC, där hon kommer att göra rollen som den ondskefulla skurken Circe i animerade serien “Creature Commandos”. Det har flutit runt som ett rykte ett tag, men nu har James Gunn bekräftat det hela på Threads:
 
 
Circe är baserad på figuren med samma namn från grekisk mytologi, och är en magiker som i serietidningarna vanligtvis bråkar med Wonder Woman. Med tanke på att Chalotra även ägnar sig åt magi i rollen som Yennefer så verkar hon ha hittat en bekväm skådespelarnisch som magiker i fantasyrelaterade projekt.
 
Värt att notera är också att Gunn tidigare sagt att en del av karaktärerna i “Creature Commandos” kommer att dyka upp även i live-action förr eller senare. Med andra ord så är det inte omöjligt att Anya Chalotra förr eller senare får spela Circe även utanför det animerade formatet.
 
"Creature Commandos" har även namn som Indira Varma, David Harbour och Frank Grillo i rollistan, och förväntas släppas senare i år.
| 15 januari 2024 12:00 |