Serie

Skribent

Viktor Eriksson

22 maj 2024 | 19:40

“The Witcher”-fansen reagerar på Liam Hemsworth som nya Geralt

"Ingen Henry, inget titta”.
Entertainment Weekly har nu fått publicera den första officiella bilden på Liam Hemsworth som häxkarlen Geralt i den kommande fjärde säsongen av fantasyserien “The Witcher”. För drygt en vecka sedan läckte också en paparazzifotograf de allra första bilderna på Liam Hemsworth som Geralt i samband med inspelningen av den kommande säsongen.
 
“Hans look har varit under utveckling i över ett år så det är väldigt roligt att äntligen få dela den första officiella smygtitten på Liam Hemsworth som Geralt of Rivia”, säger “The Witchers” showrunner, Lauren S. Hissrich i ett uttalande till EW och fortsätter.
 
“Både skådespelarna och inspelningsteamet har häpnat av hur mycket passion, energi och förkroppsligande som Liam givit karaktären från dag ett.”
 
 
Utöver den officiella bilden har Netflix också släppt ett första klipp som visar Liam Hemsworth i rörelse som Geralt. Du kan beskåda det nedan.
 
Liam Hemsworth har fått ta över rollen som Gerallt från Henry Cavill som tidigare spelade karaktären i de tre första säsongen av “The Witcher”. Fansens reaktioner på bytet har tidigare varit ganska kritiska och det fortsätter de att vara.
 
“Ingen Henry, inget titta”, skriver användaren Amanda_move på Youtube.
 
“Utan Henry Cavill kommer det här bli svårt att se på!” skriver subankaras_shorts.
 
Men videoklippet och den första officiella bilden har samtidigt lett till i alla fall lite mer positiv stämning bland fansen. Många ser också fram emot att höra hur han kommer att göra Geralts röst.  
 
“Tycker synd om Liam, snubben förtjänar inte hatet för vad manusförfattarna och producenterna gjort med showen. Han ser faktiskt bra ut och det hade varit trevligt att se honom i showen. Vi kan inte ha fina saker antar jag”, skriver LopezNeedsYou på Youtube.
 
“Jag saknar Henry och hans dedikation till den här rollen men jag måste säga att Liam ser ritkigt grym ut. Jag är faktiskt överraskad. Vi behöver dock höra rösten”, skriver användaren szpyru och får medhåll av användaren Peeksy19.
 
“Han ser… grym ut? Jag hoppas att han kan göra rösten. Jag älskade Henry men jag tänker ge Liam en chans. Jag tycker synd om snubben. Det är inte hans fel att Cavill lämnade.”
 
 
| 22 maj 2024 19:40 |