Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 augusti 2021 | 14:35

"The White Lotus" är klar för en ny säsong hos HBO Nordic

Den andra säsongen kommer däremot att följa nya karaktärer på någon helt annan lyxig resort.
Variety rapporterar att HBO har beställt en ny säsong av Mike Whites miniserie "The White Lotus". Den första säsongen berättade en komplett historia, där vi fick följa ett gäng olika karaktärer på deras semester till lyxresorten "The White Lotus" på Hawaii. 
 
Efter att White ("Enlightened", "School of Rock"), som både skrev och regisserade samtliga avsnitt av "The White Lotus", sagt att han gärna skulle vilja fortsätta med serien som en antologi-serie med fristående säsonger... så dröjde det inte länge innan HBO hade en beställning på fler avsnitt redo. Vilket med tanke på att det är den mest populära tv-serien av alla på HBO Max i USA just nu, inte kommer som någon större förvåning.
 
Den första säsongen har även hyllats av de flesta tv-kritiker som har sett serien. Under seriens första minuter får vi veta att någon har dött och ska flygas hem i en kista från ön. Därefter hoppar handlingen tillbaka ungefär en vecka och låter oss under sex avsnitt se hur en inledningsvis vanlig semestervecka, blir allt mer galen och urspårad för varje dag... när olika separata semestersällskap och resort-anställdas liv börjar korsas allt mer.
 
 
I några av de större rollerna under den första säsongen har vi kunnat se skådespelare som Murray Bartlett, Connie Britton, Steve Zahn, Sydney Sweeney, Fred Hechinger, Brittany O'Grady, Jennifer Coolidge, Natasha Rothwell, Jake Lacy och Alexandra Daddario framför kameran. Eftersom nästa säsong kommer att utspela sig på en annan resort så kommer vi att få följa mestadels nya karaktärer, men det verkar inte vara helt uteslutet att även någon eller några karaktärer ur den första säsongen kan tänkas ha vägarna förbi även nästa resort.
 

Läs också: En första titt på HBO:s efterlängtade "Succession" säsong 3

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "The White Lotus" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 11 augusti 2021 14:35 |