Film

Skribent

Erika Jarhed

1 mars 2023 | 11:05

Världsartisten The Weeknd gör långfilmsdebut

Den världskände artisten The Weeknd är redo att testa nya saker. Nu kommer han att axla rollen som både skådespelare, manusförfattare och producent för en ny långfilm.
Abel Tesfaye, mer känd som artisten The Weeknd, har de senaste åren tagit hela världen med storm med sin musik. Nu får vi se om han också lyckas att överta filmbranschen. Deadline rapporterar att artisten kommer att göra sin första huvudroll i en långfilm, som han dessutom har varit med och skrivit och producerat. 
 
Filmen som för närvarande inte har någon titel kommer att regisseras av Trey Edward Shults ("It Comes at Night", "Waves") som också har varit med och skrivit manus, och som även kommer att producera tillsammans med The Weeknd. Dessutom har artisten lyckats locka till sig flera stornamn till projektet - stjärnskottet Jenna Ortega ("Wednesday") och Barry Keoghan ("The Eternals").
 
The Weeknd har tidigare gjort en cameo som sig själv i filmen "Uncut Gems", och har även varit med och skapat den kommande serien "The Idol", tillsammans med "Euphoria"-skaparen Sam Levinson. "The Idol" har ännu inget premiärdatum, men förväntas släppas någon gång på HBO senare i år.
 
Vad för sorts långfilm The Weeknds nya projekt är vet vi ännu inte, men vi väntar med spänning...
| 1 mars 2023 11:05 |