Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 juni 2018 | 22:00

Trailer: Den andra säsongen av "The Sinner" ser riktigt mörk ut

Carrie Coon är en av vår tids bästa skådespelerskor - och hon verkar verkligen ha hittat rätt med "The Sinners" andra säsong
Bill Pullman är tillbaka i rollen som polisutredaren Harry Ambrose, i den andra säsongen av den Golden Globe-nominerade antologiserien "The Sinner".
 
Under den första säsongen fick vi följa Jessica Biel, vars karaktär oförklarligt mördade en kille på en fullpackad strand -  men tack vare Ambrose gedigna polisarbete förstod vi i slutändan varför.
 
Den här säsongens till synes omöjliga "whydunnit"-uppdrag drar Ambrose tillbaka till sin egen hemstad. En ung pojke påstås nämligen precis mördat båda sina föräldrar, och det dröjer inte länge innan Ambrose inser att det är något som inte står helt rätt till.
 
 
Inte nog med det. Den andra säsongen av "The Sinner" har även lämnat över den kvinnliga huvudrollen (från Jessica Biel) till urstarka Carrie Coon ("The Leftovers", "Frago"). Baserat på det lilla vi hinner se av henne i trailern så bådar det riktigt gott.
 
Säsong 2 får premiär den 1 augusti på USA Network i USA, det är ännu oklart när och om SVT (som visade den första säsongen) kommer att behålla rättigheterna eller låta någon annan svensk distributör visa resten.
 
Kommer du att ge den andra säsongen av "The Sinner" en chans? Kommentera gärna nedan! 
| 15 juni 2018 22:00 |