Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

8 mars 2017 | 10:30

"The Night Manager" är igång med säsong 2

Men den blir bara av om manuset kan leva upp till den första säsongens standard.
Miniserien "The Night Manager" gav ett bra slut, men lämnade utrymme för mer. Framgången har naturligtvis lett till att folk vill se mer och nu bekräftar den danska regissören Susanne Bier att manusarbetet är igång på säsong 2. Men hon tillägger också:

- Vi vill absolut göra en till säsong, men inte om den inte lever upp till säsong 1. Det vore en dålig idé.

Manuset till den första säsongen skrevs av David Farr, men när han tillfrågades att fortsätta strax efter serien hade släppts var han inte intresserad, men jobbar gärna mer med författaren John le Carré som skrivit boken med samma namn som serien baseras på. Bier och BBC fortsätter nu med nya manusförfattare och försöker ta fram en tillfredsställande idé för fler avsnitt ihop med John le Carré.

Bier nämner inga detaljer om den andra säsongen eller om skådespelarna Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman och Elizabeth Debicki kommer att återvända till sina roller i thrillerdramat.

Hiddleston, som spelar en hotellarbetare som försöker avslöja att en rik affärsman sysslar med vapensmuggling, har tidigare sagt till EW att han gärna fortsätter rollen som Jonathan Pine, men att allt beror på om John le Carré vill ha med honom i nästa säsong.

Tycker du att "The Night Manager" ska göra en till säsong? Vad hade du velat se mer av i den?
| 8 mars 2017 10:30 |