Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

1 maj 2023 | 11:15

“The Morning Show” med Jennifer Aniston förlängs med en fjärde säsong

Apple TV+-dramat “The Morning Show” får en fjärde och potentiellt femte säsong.
En av de största serierna på Apple TV+ har blivit förlängd. Jennifer Aniston och Reese Witherspoons “The Morning Show” får nämligen en fjärde säsong, rapporterar Deadline.
 
Skådespelarna hade kontrakt på att göra tre säsonger ursprungligen, men nu vill alltså streamingtjänsten förlänga avtalet. Sidan skriver även att det finns en chans till en femte säsong också.
 
I “The Morning Show” får vi följa Alex Levy (Jennifer Aniston), som leder ett populärt morgonprogram sänt från centrala Manhattan. När hennes partner får sparken för sexuella trakasserier tar Bradley Jackson (Reese Witherspoon) över och det blir inte ens dans på rosor för den nya programledarduon.
 
Tredje säsongen som premiär i höst får utökning i rollistan. Då ansluter bland andra Jon Hamm (“Mad Men”) och skådespelaren Nicole Beharie (TV-serien “Sleepy Hollow”). I en intervju med Variety berättade Aniston om den kreativa processen bakom “The Morning Show”:
 
- Vi trivs och det är ganska... vågar jag säga det? Lätt! Det är en så trevlig serie att vara på. Vi älskar att kommunicera. Vi älskar att gå igenom saker, och vi sopar inget under mattan. Vi går igenom alla möjliga scenarion i ett kreativt beslut.
 
Vad härligt för Jennifer Aniston och Reese Witherspoon att få vara med på en serie de trivs med. Låter ganska sannolikt att en femte säsong även är på väg med andra ord. Premiärdatum för tredje säsongen av “The Morning Show” är inte satt ännu, men det blir i höst någon gång.
| 1 maj 2023 11:15 |