Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

13 februari 2024 | 08:55

"The Marvels" vågade slut fick filmas om

Varning för spoilers.
Har du sett "The Marvels"? Du kanske fick en viss känsla av att Carol Danvers (Brie Larson) befann sig i riktig fara mot slutet av filmen när hon slogs mot Dar-Benn (Zawe Ashton), vilket döljer något mörkare. När Ashton delar med sig till Phase Zero Spotlight gällande vilket slut dem egentligen filmade, låter det väldigt annorlunda gentemot det vi fick se i filmen. 
 
 
I den ursprungliga scenen brinner både Dar-Benn och Captain Marvel upp i rymden när revan i multiverse uppstår. Ashtons egna ord avslöjar också att planen var aldrig för Dar-Benn att överleva i första hand: 
 
- Det fanns ett annat avslut vi filmade där Brie och jag är i rymden och slåss, och vi brinner upp tillsammans, vilket var riktigt häftigt. Och den dagen bestod av att hänga i linor med Brie, vilket var surrealistiskt och roligt. Så ja, jag tror det fanns andra planer. Däremot var tanken att det skulle finnas ett dödsfall för att psykologiskt avsluta Carols story. Du vill inte ifrågasätta om Carol vann över Dar-Benn, om det är över och om Carol kommer känna sig skyldig resten av livet. 
 
Angående ändringarna som "The Marvels" fick genomgå säger Ashton att "det är som att respektera fansen och vad de har investerat i dessa filmer. Man vill göra allt för alla." Se hela intervjun: 
 
 
Vad tycker du om det riktiga slutet som inte fick se dagens ljus? Kommentera nedan. 
| 13 februari 2024 08:55 |