Film

Skribent

Viktor Eriksson

20 november 2023 | 21:30

“The Marvels”-stjärnan: Inte mitt problem att filmen går dåligt

Säger att det är Disneys VD Bob Iger som får hantera det.
Det går inte bra för "The Marvels". Just nu ser det senaste tillskottet i Disneys superhjälteuniversum ut att också bli dess största ekonomiska misslyckande. I en ny intervju med Yahoo Entertainment säger Iman Vellani, som spelar Kamala Kahn, Ms. Marvel, i filmen att det inte är något som hon kan göra något åt. 
 
– Jag vill inte fokusera på något som jag inte ens kan kontrollera, vad är poängen med det? Det får Bob Iger (Disneys VD reds. anm) hantera, säger Iman Vellani till Yahoo Entertainment och fortsätter.
 
– Det har inget att göra med mig. Jag är glad med den färdiga produkten och att personerna jag bryr mig om tyckte om filmen. Det är roligt att titta på den här filmen, och det är allt vi kan önska oss av de här filmerna. Den har superhjälter, den utspelar sig i rymden, den är inte så djup och den handlar om lagarbete och systerskap. Det är en kul film och jag är så glad att få dela den med andra.
 
 
Gällande att filmen kallats och kritiserats för att vara "woke" säger Iman Vellani att hon upplevt negativa sidor av att vara ett Marvel-fan redan innan hon själv blev en del av filmuniversumet.
 
– I gymnasiet fick jag många erfarenheter av att jag delade med mig av något som jag var uppspelt över, varpå jag genast blev nedtystad för att jag var uppspelt. 
 
– Det hade varit fruktansvärt att se det inom gemenskapen för fans, för det känns inte bra. Om någon är uppspelt gällande något, låt dem vara det. Och om du har konstruktiv kritik, dela den – men var aldrig en glädjedödare för någon annans glädje. 
 
Har du sett "The Marvels" och vad tyckte du?
| 20 november 2023 21:30 |