Serie

Skribent

Annons

14 april 2023 | 21:00

Succéserien ”The Last of Us” släpps på bluray i sommar

Första säsongen av ”The Last of Us” släpps på fysiskt format i juli. Förboka den coola, limiterade samlarutgåvan redan idag.
Det har nog inte undgått någon att spelmakarna Naughty Dogs tokhyllade tv-spel har fått sig en filmatisering. Spaltmeter av lovord har haglat över serien och kritiker kallar ”The Last of Us” för den bästa tv-spelsfilmatiseringen som producerats.. Fansen verkar hålla med då tittarsiffrorna skjutit i höjden och ”The Last of Us” är nu en av HBO:s största succéer, någonsin!
 
Den 17 juli släpps första säsongen av ”The Last of Us” i fysiskt format och för den inbitne filmsamlaren släpps det en riktigt läcker samlarutgåva i begränsad upplaga.
 
På plåtboxen för denna exklusiva 4K-utgåva ser vi en lika tjusig som läbbig illustration av en svampinfekterad clicker – denna vill du inte gå miste om att ha i din filmsamling! Så förhandsboka den redan idag hos CDON.
 

Köp ”The Last of Us” Limited Steelbook (4K Ultra HD) för 549 kr

 
 
I denna fascinerande och hjärtskärande historia har världen ödelagts av en fruktansvärd viruspandemi. I centrum står smugglaren Joel och flickan Ellie som beger sig ut på en lång resa genom ett raserat USA, förhoppningsvis kan de rädda mänskligheten.
 
Ja, handlingen känner du nog till vid det här laget. Om du redan har spelat spelet så har du ändå jättemycket att hämta, då skaparna har expanderat storyn ytterligare och lämnar många spännande påskägg åt fansen.
 
 
En andra säsong är bekräftad men tills dess kan du passa på att (åter)uppleva ”The Last of Us” med fantastisk bild- och ljudkvalité i denna snygga upplaga som finns att köpa hos CDON för 549 kr.
 
Har du ännu inte lagt vantarna på en 4K-spelare finns den även tillgänglig på vanlig blu-ray för 299 kr.
 
| 14 april 2023 21:00 |