Serie

Skribent

Josefine Krischausky

11 juni 2021 | 10:30

"The Good Place"-stjärnan blir Marvelskurk i "She-Hulk"

Jameela Jamil är det senaste tillskottet på rollistan, som redan innehåller namn som Tatiana Maslany, Tim Roth och Mark Ruffalo.
Variety rapporterar att skådespelaren och programledaren Jameela Jamil ansluter till världen av Marvel-serier, med en skurkroll i den kommande serien "She-Hulk". 
 
Handlingen i "She-Hulk" kretsar kring Jennifer Walters (spelad av Tatiana Maslany), en försvarsadvokat som en dag ärver Bruce Banners Hulk-superkrafter. Jamil kommer att spela hennes rival Titania, en karaktär som först introducerades som en del av Marvel-universumet år 1984. 
 
I rollistan syns även Mark Ruffalo, som upprepar sin roll som Hulken. Samtidigt återvänder Tim Roth som skurken Abomination, som han tidigare har spelat i filmen "The Incredible Hulk". Medverkar i serien gör också Renée Elise Goldsberry och Ginger Gonzaga. 
 
Jamil slog igenom som skådespelare 2016 med rollen som Tahani Al-Jamil i komediserien "The Good Place", efter att tidigare ha varit verksam som radioprogramledare. Utöver det har hon främst varit aktiv som röstskådespelare, och har hörts i serier som "Jurassic World: Krita-lägret" och "DuckTales".
 
"She-Hulk" regisseras av Kat Coiro och Anu Valia, skriver Deadline, medan Jessica Gao agerar huvudmanusförfattare. Den första säsongen består av tio avsnitt, och förväntas få premiär hos Disney+ under 2022. 
| 11 juni 2021 10:30 |