Serie

Skribent

Tobias Andersson

3 maj 2023 | 17:30

”The Flash” avslutas med storslagen final i fyra delar

The CW utlovar en extra lång serieavslutning för den megasnabba superhjälten.
I så mycket som nio säsonger har ”Glee”-stjärnan Grant Gustin tagit sig an rollen som den kvicka DC-hjälten The Flash. Inom kort säger TV-bolaget The CW adjö till serien som då även sätter punkt för hela deras Arrowverse. Men innan dess kommer de att bjuda fansen på en superlång (och förhoppningsvis episk) fyrdelad final för serien.
 
Seriefinalen kommer att få titeln ”A New World” och första delen, av som sagt fyra, sänds idag i USA. Enligt Collider ska vi förvänta oss rejäl fan-service i form av flera gästinhopp av många omtyckta karaktärer och superskurkar som tidigare lämnat ”The Flash”.
 
Tonårsnätverket The CW har i flera års tid gjort sina tolkningar av DC Comics populära superhjältar. Nu när den nionde säsongen av ”The Flash” markerar slutet för serien så blir detta även det sista vi ser av deras så kallade Arrowverse som inleddes med ”Arrow” och följdes upp av ”Legends of Tomorrow”, ”Supergirl” samt ”Batwoman”. Och ”The Flash”, förstås.
 
Förutom nio säsonger gästpelade även Grant Gustin som The Flash i flera avsnitt av "Arrow" och de andra serierna från Arrowverse.
 
Här hemma i Sverige visas ”The Flash” på Netflix. Det är i dagsläget oklart när de sista avsnitten rullar ut hos stremingjätten.
 
Kommer du sakna ”The Flash” och Arrowverse?
| 3 maj 2023 17:30 |