Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 oktober 2015 | 23:00

"The Expendables 4" är på gång

En till omgång stryk från gubbarna ska utdelas.
Trots att "The Expendables 3" inte blev någon vidare succé i hemlandet USA så gjorde den tillräckligt bra ifrån sig internationellt för att kratta manegen för en uppföljare, vilket nu är på väg i form av "The Expendables 4". Sylvester Stallone skyllde treans misslyckande på att de velat bredda publiken genom en trettonårsgräns, vilket ska ha varit ett "fruktansvärt misstag" enligt "Rocky"-stjärnan. Och det är ett misstag Sly inte tänker upprepa.

Variety skriver att "The Expendables 4" nu hur som helst har hittat finansiering och den förväntas gå i produktion nästa år för release år 2017. Action-bjässar som Stallone, Statham, Schwarzenegger, Lundgren, Crews och Couture  utgör kärnan i gänget och Stallone hintar nu om att någon av dem eventuellt kan komma kola vippen i den här fjärde installationen:

- Det är ett svårt ämne att tackla för mig för i en barnförbjuden film är det svårt att tro på att ingen av hjältarna dör. Jag tycker personligen att karaktärerna blir mer relaterbara och att deras bortgångar kan lägga sig som en våt filt över publiken när de lämnar biograferna efter filmen. Men det kan komma att ändras i "The Expendables 4"...

För en tid sedan fanns det även planer på en kvinnovariant på "The Expendables" kallad "The Expendabelles", där stjärnor som Milla Jovovich, Cameron Diaz, Sigourney Weaver och Meryl Streep skulle ingå, men den verkar ha fallit i glömska efter att "The Expendables 3" närapå floppade.
| 9 oktober 2015 23:00 |