Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 februari 2024 | 06:01

På tv ikväll: Brutal Denzel Washington avrättar slödder i actionrullen som fyller 10 år

Ingen kriminell går säker när Washingtons karaktär vaknar ur ide.
Teri (Chloë Grace Moretz) är en ung tjej i ryska maffians våld. Hon blir snart Roberts (Denzel Washington) ansvar när han bestämmer sig för att rädda henne undan ett ovärdigt liv. I "The Equalizer" följer vi Denzel Washingtons karaktär som blir tvungen att gå in i en annan roll trots att han fejkat sin död och bestämt sig för ett lugnt liv.
 
Large 57fbfad56644444459cfe2d73015ad82 ax
 
Washington är en av få skådespelare som kan ge tyngd till vilken roll och film som helst, oavsett kvalité på manus. Men alla håller inte med; Jake Bolin delade ut en halvdan tvåa i sin recension och kallar filmen för "snygg men ovanligt dum". Tur att vi tycker olika; har jag Denzel på duken i kombination med stenhårda fightingscener och extremvåld kan jag ha överseende med mycket.
 
Släng in vattendelaren Chloë Grace Moretz som jag diggar samt slående emotionella beat och för mig är detta en rätt stabil actionfilm. I år fyller hämndfilmen tio år och har under decenniet producerat två uppföljare med den senaste som hade premiär hösten 2023. Ikväll visas första filmen på tv. 
 
Fun fact: Regissören Antoine Fuqua ("Training Day") kommer härnäst regissera biografin "Michael" baserad på Michael Jackson fantastiska liv. 
 
Här kan du se ”The Equalizer”:

• Ikväll 21:00 på TV3
• Streama på Tele2 Play, Netflix eller Viaplay 
• Hyr/köp på SF Anytime, Prime Video eller iTunes 
 
 
Vad tycker du om "The Equalizer"? Kommentera nedan. 
| 25 februari 2024 06:01 |