Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

21 mars 2014 | 13:01

"The Comeback" kan göra... comeback

"Vänner"-stjärnan Lisa Kudrows kultförklarade mockumentär kan få en andra säsong på HBO.

Redan för några veckor sedan var Entertainment Weekly något på spåret när de intervjuade Lisa Kudrows medskapare till "The Comeback", Michael Patrick King, om en tänkbar säsong två av serien, som bara fick 13 avsnitt av HBO när det begav sig 2005.

- Lisa och jag har ätit några luncher tillsammans på sistone där vi saknat Valerie [Lisas alter ego i serien] och undrat var hon skulle varit i dag, sade han då. 

- Det är en kreativ upptäcksfärd Lisa och jag gör, vi bryr oss bägge så mycket om Valerie och jobbet vi lade ner på serien, som i backspegeln kändes som före sin tid. Vi har roat oss själva med detta spånande, och kanske kan andra också komma att bli roade i framtiden.

Och enligt Deadline verkar denna framtid nära förestående, för det förs nu diskussioner mellan HBO och King och Kudrow om en fortsättning, som i så fall skulle bestå av en fristående säsong och inte mer än så.

"The Comeback" handlade om den före detta firade sitcom-aktrisen Valerie Cherish som låter ett dokumentärteam filma hennes försök att få igång karriären igen. Serien innehöll också en viss Malin Åkerman i sin första större roll. "The Comeback" fick, trots sin korta sejour, tre Emmy-nomineringar, och hamnar regelbundet på listor över de bästa/mest underskattade serierna.

| 21 mars 2014 13:01 |