Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 maj 2024 | 13:05

Dokumentären ”The Blue Angels” flyger in på Prime Video - streama den gratis

Glen Powell från "Top Gun: Maverick" är en av producenterna bakom hyllningen till USA:s häftigaste piloter.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
The Blue Angels är namnet på den amerikanska flottans flyguppvisnings-skvadron, som underhållit åskådare med våghalsiga stunts i skyn i 75 års tid.
 
Dokumentären med samma namn har filmats för IMAX och gick upp på några av USA:s största biodukar förra veckan. Nu landar "The Blue Angels" på streaming med en global premiär på Prime Video.
 
Här utlovas en högtflygande upplevelse som sätter publiken i cockpit tillsammans med de främsta piloterna. Lite som "Top Gun" fast på riktigt! Det är faktiskt så att arbetet med "Top Gun: Maverick" inspirerade skådespelaren Glen Powell till att producera "Blue Angels" tillsammans med J.J. Abrams.
 
- Jag minns hur jag som barn såg flygshowen. Det är otroligt att se något så imponerande som barn. Men det är ännu mer otroligt att se hur vuxna tittar mot skyn med exakt samma fascination, säger Powell till People.
 
Filmen beskrivs av Amazon som "en passande hyllning till det extraordinära teamwork, passionen och stoltheten hos de hundratals otroliga män och kvinnor inom flottan som tjänar i Blue Angels-skvadronen genom åren".
 
 
* Amazon Prime Video bjuder alla nya prenumeranter på 30 dagars fri streaming. Du betalar ingenting förrän om en månad, och kan när som helst säga upp abonnemanget under provperioden. Ord. pris är 59 kr/mån.
 
| 23 maj 2024 13:05 |