Film

Skribent

Alexander Svensson

29 januari 2024 | 22:30

"The Bear"-skådis hoppar av Marvels "Thunderbolts" - men ersättare är redan hittad

Marvels stora antihjältefilm läcker skådespelare som en båt läcker vatten.
Thunderbolts” har lyckats bli ett av Marvels problemfilmer på senaste tid. Inspelningsstart och premiärdatum har flyttats runt hejvilt på grund av strejken, och i början av året tappade man dessutom "Beef"-skådisen Steven Yeun, som var tänkt att spela den kraftfulle Sentry.
 
Nu har man enligt Deadline förlorat ytterligare ett namn, nämligen Ayo Edebiri, känd från hyllade tv-serien “The Bear”. Edebiri var, precis som Yeun, tänkt att göra Marveldebut i filmen, men vilken karaktär hon skulle spelat är okänt. Nu uppges det att hon lämnar "Thunderbolts" på grund av schemakrock med andra projekt. Marvel har dock jobbat snabbt och en ersättare är redan hittad, i form av Geraldine Viswanathan.
 
Geraldine Viswanathan, bland annat känd från "Miracle Workers" blir ett nytt ansikte i MCU.
 
Viswanathan är mest känd från komedier som “Blockers” och antologiserien “Miracle Workers”, där hon spelade mot Daniel Radcliffe och Steve Buscemi. Hon är även aktuell med en roll i Ethan Coens kommande “Drive Away Dolls”. Och nu ska hon alltså ge sig in i superhjältevärlden.
 
Även för Yeun kan det hända att man hittat en ersättare: Lewis Pullman (“Top Gun: Maverick”) uppges nämligen förhandla om att ta över rollen, enligt journalisten Daniel Richtman. Marvel har dock inte velat bekräfta att varken Pullman eller Viswanathan är involverade i “Thunderbolts”.
 
Lewis Pullman i "Top Gun: Maverick". Farsan Bill är känd som USAs bäste filmpresident i "Independence Day".
 
"Thunderbolts" är tänkt att följa ett team antihjältar bestående av redan etablerade karaktärer som Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes (Sebastian Stan), John Walker (Wyatt Russell) och Red Guardian (David Harbour). Regissör är Jake Schreier, och om allt för en gångs skull går som det ska så kommer inspelningen igång under våren. Premiär blir i juli 2025.
| 29 januari 2024 22:30 |