Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 juni 2013 | 00:01

"Terminator 5" börjar spelas in i januari

Arnold Schwarzenegger är klar för medverkan i den femte filmen om mördarrobotarna från framtiden.

Ingen Terminator utan Arnold, verkar det som. Man hittade ett sätt att få in actionikonen i den senaste filmen, "Terminator Salvation", och snart gör han rollen igen - och den här gången inte som någon larvig CGI-jätte.

Schwarzenegger bekräftar nu vad vi redan visste, att han blir en del av "Terminator 5", och lovar också att filmen snart är under inspelning:

- Jag är väldigt glad att studion vill ha mig tillbaka som Terminator. Vi börjar spela in i januari och jag ska också göra "King Conan". Att spela den rollen igen, och en ny "Twins", det gör mig väldigt stolt. Jag ser fram emot att göra filmerna, citeras han på fansajten TheArnoldFans.com.

65-åringen kommer alltså tillbaka i flera gamla och kända roller inom kort. Just nu står "Terminator 5" både utan regissör och andra skådisar, inget är heller känt om handlingen, så det ska bli intressant att höra vilken riktning filmen tar.

Arnold Schwarzenegger är närmast aktuell med "The Last Stand", actonfilmen som går direkt till Blu-ray och DVD i sommar, samt Mikael Håfströms thriller "Escape Plan" i höst.

| 14 juni 2013 00:01 |