Serie

Skribent

MovieZine

25 februari 2021 | 09:15

Teaserpremiär: "Snabba Cash" släpps på Netflix i april

TV-serien med Evin Ahmad utspelar sig tio år efter "Snabba Cash"-trilogin.
Hur långt är du villig att gå för det liv du vill leva? En fråga som Evin Ahmad får hitta svaret på när nästa svenska originalserie når Netflix i vår - det är dags för "Snabba Cash".

Evin Ahmad ("Dröm vidare") spelar huvudrollen som tech-entreprenören Leya, som startar sitt företag med hjälp av svarta pengar, och får snart lära sig att genvägar till toppen kommer med ett högt pris.
 
Läs också: Här är de 25 bästa serierna på Netflix just nu

Den svenskspråkiga serien är en reboot som utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmtrilogin. Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin och Leya är fast besluten att lyckas – oavsett pris. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.
 
Se den första teaser-trailern här:
 
 
I rollerna syns förutom Evin Ahmad även Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari och Felice Jankell.
 
Serien är skapad av Oskar Söderlund, Jesper Ganslandt och författaren Jens Lapidus. "Snabba Cash" består av sex avsnitt och släpps på Netflix den 7 april.
| 25 februari 2021 09:15 |