Serie

Skribent

Josefine Krischausky

28 december 2021 | 20:30

Teaser: Vår första titt på den avslutande säsongen av "Killing Eve"

Hur ska Eve och Villanelles historia egentligen sluta? Den frågan får vi svaret på när de sista avsnitten av thrillerserien anländer i vår.
Det har snart blivit dags för de dramatiska lekarna mellan agenten Eve och den charmiga yrkesmördaren Villanelle att nå ett slut. I början av nästa år kommer "Killing Eve" tillbaka med åtta nya avsnitt, som vi även vet blir seriens sista
 
I centrum ser vi som vanligt Sandra Oh och Jodie Comer, båda flerfaldigt prisbelönade för sina roller i den populära thrillerserien. Återvänder gör även skådespelare som Fiona Shaw och Kim Bodnia. 
 
"Människor som oss är inte gjorda för glada liv med lyckliga slut", säger Shaws karaktär i en ny teaser för den fjärde säsongen. Hur allt egentligen kommer att gå återstår att se, men under tiden får vi en kort, första titt på vad de sista avsnitten har att erbjuda. 
 
 
Huvudmanusförfattare för den nya säsongen är Laura Neal ("Sex Education"), medan skaparen Phoebe Waller-Bridge finns kvar som exekutiv producent. Även om originalserien snart når sitt slut, sägs BBC America arbeta på flera idéer kring potentiella spinoffserier.
 
Säsong fyra av "Killing Eve" har premiär på BBC America den 27 februari. I Sverige släpps avsnitten på HBO Max dagen efter att de visas i USA. 
| 28 december 2021 20:30 |