Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 juni 2022 | 16:45

Teaser: Svenska filmstjärnan spelar sig själv i "Atlanta"

Om du nu råkar vara särskilt spoilerkänslig och inte ens vill ha koll på gästroller i den nya "Atlanta"-säsongen, så är inte det här en artikel för dig.
Jag är nog (tyvärr) inte den enda svensk som har gått och väntat på att den tredje säsongen av "Atlanta" ska släppas här i Sverige. Och med tanke på att serien rullat på FX i USA sedan den 24 mars och vi fortfarande behöver vänta tills den 29 juni innan den släppts på Disney+ här... ja, det känns inte helt rätt 2022. Varför köper Disney ens upp allt och låter oss betala för en streamingtjänst som tänker släppa grejer ett kvartal efteråt?
 
I alla fall. Det har ryktats om att det dykt upp en hel del intressanta gästroller under den här tredje säsongen av "Atlanta", som utspelar sig i Europa. Och med tanke på att FX nu har sänt alla avsnitt i USA så börjar klipp från dessa att leta sig ut allt mer på sociala medier (även på kanalens officiella konton), så det går inte riktigt att undvika faktumet att Van (Zazie Beetz) kommer att ha någon slags relation med en fiktiv version av Alexander Skarsgård i säsongsfinalen.
 
- Han hoppade in och var helt med på att driva med sig själv - göra sig rolig på sin egen bekostnad, faktiskt - och han spelade med på den komedin helt perfekt, berättade avsnittets manusförfattare Stefani Robinson för IndieWire i en intervju. Jag minns däremot att jag hörde att hans enda feedback på manuset var att han borde ha på sig ett par leopardmönstrade kalsonger medan han dansade. Och som man kan se i avsnittet, så var det en förfrågan som hedrades - och jag tror nog att det gjorde scenen ännu bättre, så hatten av till honom för det, forsatte hon.
 
 
Den fjärde säsongen av "Atlanta" finns redan inspelad och kommer att börja sändas på FX någon gång innan årets slut. Förhoppningsvis innebär det att vi svenskar kan ta del av säsongen någon gång innan 2025 här på Disney+... det återstår däremot att se om Skarsgård lyckats knipa en återkommande roll som sig själv i "Atlanta" eller inte.
 

Läs också: Alexander Skarsgård: "Den jävligaste scenen jag någonsin har spelat in"

 
Kommer du att ge den tredje säsongen av "Atlanta" en chans i slutet av juni? Kommentera gärna nedan!
| 1 juni 2022 16:45 |