Serie

Skribent

Josefine Krischausky

14 februari 2022 | 23:45

Teaser: Ny romans i säsong två av "Familjen Bridgerton"

Det enormt populära kostymdramat återvänder till Netflix i mars, denna gång med en annan karaktär i fokus.
"Har ni saknat mig?", lyder inledningen av Lady Whistledowns senaste nyhetsbrev. Svaret är troligtvis ja, ifall frågan riktas till ett fan av serien "Familjen Briderton". 
 
Efter lite mer än ett års väntan, börjar fortsättningen av Netflix populära kostymdrama komma allt närmare. Nu har streamingtjänsten släppt en ny teaser för säsong två, som visar lite mer av vad vi kan förvänta oss av de kommande avsnitten. 
 
Under en dryg minut, med Julie Andrews stämma i bakgrunden, tas vi tillbaka till 1800-talets England. Där bjuds det på en titt på fler eleganta kostymer, pampiga miljöer och heta romanser, samtidigt som vi får återse flera delar av skådespelarensemblen, innehållande bland andra Phoebe Dynevor och Nicola Coughlan. 
 
Dock vet vi sedan tidigare att den nya säsongen till viss del kommer skifta sitt fokus. I centrum står nu den äldsta brodern Anthony Bridgerton, spelad av Jonathan Bailey, och hans egen jakt på någon att dela sitt liv med. I en annan central roll introduceras Simone Ashley ("Sex Education") som Kate Sharma, som anländer från Indien tillsammans med sin syster, och kort därefter fångar Anthonys uppmärksamhet. 
 
 
"Familjen Bridgerton", vars handling baseras på en bokserie av författaren Julia Quinn, har kommit att bli en av de mest streamade produktionerna i Netflix historia. Även längre in i framtiden lär vi få se en hel del mer av serien, men tanke på att streamingtjänsten redan har beställt både en tredje och fjärde säsong. 
 
Den andra säsongen av "Familjen Bridgerton" släpps den 25 mars.
| 14 februari 2022 23:45 |