Comic-Con 2020

Skribent

Jonatan Blomberg

26 juli 2020 | 15:15

Teaser: Kalla kriget flyttar till rymden i "For All Mankind"

Den andra säsongen av "For All Mankind" flyttar vår alternativa historielektion tio år framåt i tiden, med Sovjet och USA mitt uppe i Kalla kriget på månen.
Den första säsongen av "For All Mankind" är utan tvekan en av de mest ambitiösa tv-serierna hittills från den nya streamingtjänsten Apple TV+. Serien är skapad av Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica", "Outlander") och utspelar sig i en alternativ verklighet, där Sovjetunionen hann först till månen... vilket givetvis ledde till en upptrappning i rymdracet från USA:s sida. 
 
I ett nytt klipp som släpptes under "For All Mankind"-panelen under Comic-Con@Home under natten får vi en första smygtitt på vad fortsättningen kommer att handla om. Den andra säsongen utspelar sig nämligen tio år efter händelserna i den första, när både USA och Sovjetunionen bygger baser på månen och flyttar det Kalla kriget till rymden... med beväpnade astronauter och kosmonauter redo att försvara sina baser på månen.
 
 
Under den första säsongens andra halva fick Joel Kinnaman utan tvekan chansen att visa upp några av karriärens bästa skådespelarprestationer hittills. Lyckligtvis bekräftar det nya teaserklippet att Kinnaman återvänder i den nya säsongen, tillsammans med Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Wrenn Schmidt, Sonya Walger och Krys Marshall.
 
"For All Mankind" är en av många amerikanska tv-produktioner som för närvarande är pausade på grund av coronapandemin, det är därför i nuläget oklart när vi kan förvänta oss att få ta del av den andra säsongen.
 
 

Läs också: Sci-fi-serien "Foundation" kan bli Apples första megasuccé

 
Vad tyckte du om den första säsongen av "For All Mankind" - kommer du att ge fortsättningen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 26 juli 2020 15:15 |