Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 juli 2019 | 08:55

Teaser: En första titt på den nya "The Walking Dead"-serien

Nästa vår släpper AMC sin andra spinoffserie till "The Walking Dead" - och de lovar att visa upp en helt ny värld för oss.
Den tredje "The Walking Dead"-serien kommer att följa ett gäng yngre karaktärer, som växt upp i zombieapokalypsen och inte minns något annat. Scott Gimple har skapat den nya serien tillsammans med Matthew Negrete, som kommer att agera showrunner. 
 
Det är fortfarande oklart exakt vad den nya serien kommer att heta, en producent ska ha sagt att de inte kommer ha med "walking dead" i titeln den här gången. I klippet som visar upp våra nya huvudkaraktärer och målade bilder som visar upp vilken typ av serie vi har att förvänta oss så upprepas "A New World" om och om igen, så min gissning är att det mycket väl kan komma att bli namnet på den nya serien.
 
 
AMC avslöjade under Comic-Con i San Diego häromveckan att Aliyah Royale ("The Red Line") kommer att spela Iris, Annet Mahendru ("The Americans") spelar Huck, Alexa Mansour ("Unfriended: Dark Web") som Hope, Nicolas Cantu ("The Amazing World of Gumball") som Elton och Hal Cumpston ("Bilched") som Silas.
 
Personligen är jag faktiskt, med tanke på hur bra "Fear the Walking Dead" har blivit under de senaste säsongerna, ganska nyfiken på den här nya spinoffserien. Det känns lite som att de kommer att försöka sig på en zombieapokalyps á la "Stranger Things" eller "The Last of Us" - vilket kan bli ganska intressant att se.
 

Läs också: "The Walking Dead"-karaktären kan komma tillbaka i nya säsongen

 
Vad tycker du om första teasern från den nya "The Walking Dead"-serien? Kommentera gärna nedan!
| 30 juli 2019 08:55 |