TÄVLING

Skribent

MovieZine

14 augusti 2020 | 08:30

Tävling! Vinn biobiljetter till Christopher Nolans "Tenet"

Den efterlängtade storfilmen med Robert Pattinson och John David Washington i rollistan får svensk biopremiär 26 augusti.
Nu tävlar vi ut 20 biobiljetter till en av årets mest efterlängtade filmer. Svara på tre frågor nedan så deltar du i utlottningen av biobiljetter till "Tenet". Tack till SF Studios och Warner Bros. Pictures Sverige!
 

Om filmen

 
John David Washington är den nya protagonisten i Christopher Nolans episka sci-fi berättelse ”Tenet”.

Beväpnad med bara ett ord – Tenet – reser Protagonisten i en skuggvärld av spionage för att rädda mänskligheten i ett uppdrag som tar sin utveckling bortom tiden. Inte tidsresa. Inversion.

Den internationella ensemblen i ”Tenet” består även av Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Martin Donovan, Fiona Dourif, Yuri Kolokolnikov, Himesh Patel, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, med Michael Caine och Kenneth Branagh.

Nolan har skrivit och regisserat filmen och har använt sig av en mix av IMAX och 70mm för att ge historien liv på bioduken. ”Tenet” är producerad av Emma Thomas och Nolan. Thomas Hayslip har varit exekutiv producent.

Nolans bakom kameran team inkluderar fotografen Hoyte van Hoytema, produktionsdesigner Nathan Crowley, klippare Jennifer Lame, kostymdesigner Jeffrey Kurland, visual effects supervisor Andrew Jackson, och special effects supervisor Scott Fisher. Musiken är komponerad av Ludwig Göransson.

“Tenet” spelades in på plats i sju länder.

Warner Bros. Pictures presenterar en Syncopy Production, en film av Christopher Nolan, “Tenet.” Warner Bros. Pictures distribuerar “Tenet” på biografer och IMAX världen över och har Sverigepremiär den 26 augusti.
 

Tävla och vinn biobiljetter

 
1-10:e pris
Två biobiljetter till "Tenet", giltiga på valfri biograf

Tävlingen avslutas söndagen 23 augusti. Vinnarna meddelas per post och presenteras på moviezine.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 
Fill out my online form.
 

"Tenet" får smygpremiär över hela landet 24 augusti, och ordinarie premiär 26 augusti. 

 
© 2020 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved
| 14 augusti 2020 08:30 |