TÄVLING

Skribent

MovieZine

24 november 2017 | 21:00

Vinn biljetter till en förhandsvisning av storserien "Knightfall"!

Tempelriddarna står i fokus i vinterns nya drama på HBO Nordic. Inför tv-premiären visas de två första avsnitten på bioduk i Stockholm. Vi har 30 biljetter att ge bort!
”Knightfall” är en ny, storslagen serie från HISTORY (som även ligger bakom Vikings) som tar oss med på en hisnande historisk resa tillsammans med tempelriddarna och deras jakt på den heliga graal i ett medeltida Europa.


Tro, uppoffringar, politik, kärlek, makt och hämnd - ”Knightfall” berättar historien som den inte berättats tidigare, om en hemlig värld, ett broderskap av krigande munkar, hur de levde och vad de dog för.
 
I huvudrollerna ser vi bland andra Tom Cullen ("Downton Abbey", "Gunpowder"), Pádraic Delaney ("The Tudors"), Jim Carter ("Downton Abbey"), Sabrina Bartlett ("Da Vinci’s Demons"), Olivia Ross ("War and Peace") och danska Sarah-Sofie Boussnina ("Bron").
 
MovieZine och HBO Nordic har nöjet att bjuda in 15 läsare med varsin vän till en unik förhandsvisning - det här är enda chansen att se vinterns storserie på bioduk! Två avsnitt kommer att visas med en total spellängd på 90 minuter.
 
1-15:e pris: Två biljetter till förhandsvisningen av "Knightfall"
 
Var och när: Visningen äger rum den 29 november kl. 18:45 på biograf Skandia, Drottninggatan i Stockholm. Vi bjuder på snacks och dricka.
 
Så deltar du: Vem vill du bjuda med på tempelriddardrama på bio, och varför? Maila knightfall@moviezine.se med din motivering. Vi behöver ha ditt svar senast på måndag. Lycka till!
 
 

"Knightfall" får premiär på HBO Nordic den 7 december.

 
 
| 24 november 2017 21:00 |