tävling

Skribent

MovieZine

18 december 2022 | 19:30

Tävla & vinn "Minioner: Berättelsen om Gru" på bluray

I blurayaktuella "Minioner: Berättelsen om Gru" får vi äntligen veta historien bakom en 12-årings dröm att bli världens största superskurk.
I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen.
 
 
Nyligen släpptes årets animerade succéfilm på bluray & dvd, och MovieZine har fått ett ex att tävla ut. Allt du behöver göra är att svara rätt på två busenkla frågor nedan så deltar du i utlottningen. Vi håller tävlingen kort - så kanske filmen hinner hitta hem till vinnaren innan jul!
 
1:a pris: "Minioner: Berättelsen om Gru" på bluray
 
Svara på frågorna nedan så deltar du i utlottningen. Tävlingen avslutas den 21 december.
 
Fill out my online form.
 
"Minioner: Berättelsen om Gru" släpptes på bio i somras och har blivit 2022 års mest sedda animerade film, med över 900 miljoner dollar i intäkter. Filmen går hem både hos publik och kritiker: "en otroligt välkommen och uppfriskande uppföljare" skriver MovieZines recensent. Läs MovieZines recension här...
| 18 december 2022 19:30 |