TÄVLING

Skribent

MovieZine

19 juni 2015 | 21:00

Tävla & vinn med "Jupiter Ascending" och "Inherent Vice"

Vinn "Jupiter Ascending" och "Inherent Vice" på Blu-ray, och en mängd andra spännande priser.
Den 29:e juni släpps storfilmen "Jupiter Ascending" och hyllade "Inherent Vice" på Blu-ray och DVD. MovieZine i samarbete med Warner Bros. ger dig nu chansen att vinna båda filmerna och en massa andra priser!

Syskonen Wachowski, som ligger bakom "The Matrix"-triologin, har regisserat den storslagna sci-fi-filmen "Jupiter Ascending" där Mila Kunis spelar Jupiter Jones, en kvinna som vid sin födsel förutspåddes uträtta stordåd, men som i vuxen ålder förföljs av otur. Först när Caine, en genetiskt framställd militärjägare spelad av Channing Tatum, spårar upp henne på jorden, får hon en glimt av sitt egentliga öde.

I "Inherent Vice" får vi ta del av en vindlande kidnappningshistoria från 60- och 70-talets Kalifornien som kommer till liv genom fantastiska skådespelare såsom Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Josh Brolin, Benicio Del Toro och Owen Wilson. Filmen är regisserad av geniet Paul Thomas Anderson, som senast gjorde "The Master".

Svara på frågorna nedan för att delta. Du kan tävla till och med den 28:e juni.1:a pris: "Jupiter Ascending" och "Inherent Vice" på Blu-ray/DVD, samt ett kit med specialdesignade "Jupiter Ascending"-prylar!

2:a-5:e pris: "Jupiter Ascending" och "Inherent Vice" på Blu-ray/DVD| 19 juni 2015 21:00 |