TÄVLING

Skribent

MovieZine

23 juni 2017 | 06:00

Tävla och vinn andra säsongen av "Gåsmamman" på Blu-ray eller DVD

Alexandra Rapaport är tillbaka i rollen som Sonja, och hennes farliga liv är mer komplicerat än någonsin. Vi tävlar ut 5 exemplar av succéserien.
Efter ett år i Australien är Sonja och hennes tre barn hemma i Sverige igen. Hennes bror, Niklas, har dock skuldsatt sig upp över öronen hos helt fel personer, och Sonjas familj dras ovilligt in i en livsfarlig situation. När huvudvittnet i rättegången mot Niklas plötsligt mördas måste Sonja bestämma sig för om hon ska vittna eller inte. Ska hon våga sätta brottslingarna bakom lås och bom, trots dödshotet hon har efter sig? Och vad kommer det att innebära för hennes barn?
 
Andra säsongen av succéserien "Gåsmamman" finns ute nu, och MovieZine i samarbete med SF Home Entertainment har 5 exemplar att tävla ut. Serien fick en stark 4:a i betyg i vår recension, med motiveringen:
 
- Serien är snyggt filmad, rask i tempot och framförallt otroligt händelserik med en fullständig briljerande Alexandra Rapaport i täten av en, också i övrigt, väldigt ansenlig lista skådespelare.
 
För att delta i tävlingen behöver du bara svara rätt på frågorna nedan. Du kan tävla till och med den 2:a juli.
 
1-5:e pris: Andra säsongen av "Gåsmamman" på Blu-ray eller DVD
 
                            
 
| 23 juni 2017 06:00 |