Film

Skribent

Alexander Dunerfors

29 juli 2014 | 12:05

Tarantino vill släppa "Kill Bill: The Whole Bloody Affair" på bio

Inklusive 30 minuter som inte har visats tidigare.
I helgen intog Quentin Tarantino scenen på Comic-Con för att prata om den kommande serietidningen ”Django meets Zorro”. Det blev också många frågor om annat, som ifall han kan tänka sig att göra en science fiction-film - svar ja - och huruvida vi får se ”Kill Bill: The Whole Bloody Affair” på bio. Svaret bör glädja fansen:

- The Weinstein Company och jag har pratat om att släppa den någon gång, inte i år men förhoppningsvis inom ett år i liten skala på bio, säger regissören.

"Kill Bill"-filmerna berättar den våldsamma historien om The Bride, en kvinna som lämnats att dö på sin bröllopsdag och söker hämnd mot gänget som förrådde henne. ”Kill Bill” var alltid tänkt som en extra lång film innan studion insisterade på att kapa den i två delar. De släpptes på bio år 2003 respektive 2004. 

Planen finns också att anime-scenen ska bli längre; historien om O-Ren Ishiis blodiga barndom kan bli hela 30 minuter.

- Det var min favoritbit i manuset, men det var en bit som vi klarade oss utan. Vi lämnade den, men så snart vi började prata om ”Kill Bill: The Whole Bloody Affair" så skapade animationsstudion hela den scenen och betalade för den själva, berättar Tarantino enligt Slashfilm.
| 29 juli 2014 12:05 |