EYELET

Skribent

MovieZine

27 november 2020 | 15:00

Streama årets bästa filmer direkt på MovieZine

Ta igen filmåret 2020 med MovieZine! Du har väl inte missat vår streamingsatsning? Första filmen är gratis.
Nu kan du enkelt streama film direkt på MovieZine! I samarbete med Eyelet tar vi dig ännu närmare fantastiska filmupplevelser. Under hösten släpper vi en ny MovieZine-favorit varje vecka, noga utvald av vår redaktion. Hyr direkt i videospelaren nedan. (Vi bjuder på första filmen!)
 
Tiden för årsbästa-listor närmar sig. Passa på att ta igen några av årets premiärer i helgen!
 
 

The Farewell

Regi: Lulu Wang
I rollistan: Shuzhen Zhao, Awkwafina, Tzi Ma
Land: USA, Kina
Speltid: 1 tim 40 min 
 
Kinesisk-amerikanska Billi blir hemkallad till släkten i Changchun. Fastän de vet att familjens matriark, farmor Nai Nai, bara har veckor kvar att leva har de bestämt att inte låta Nai Nai själv få veta att hon har cancer. Ett bröllop används som förevändning för att familjen ändå ska kunna samlas och ta farväl.
 
 

Les Misérables

Regi: Ladj Ly
I rollistan: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga
Land: Frankrike
Speltid: 1 tim 42 min 
 
Stéphane är en polis från Cherbourg som ansluter till polisstyrkan i Montfermeil, en förort till Paris. Hans nya kollegor Gwada och Chris använder vilka metoder som helst för att upprätthålla ordningen i området. Stéphane ser snabbt spänningarna som finns i området mellan de rivaliserande gängen. När gruppen under ett ingripande blir filmade av en drönare riskerar detta att vara gnistan till en betydligt större konflikt med konsekvenser för hela Frankrike.
 
 

La Belle Époque

Regi: Nicolas Bedot
I rollistan: Fanny Ardant, Doria Tillier, Guillaume Canet, Daniel Auteuil
Land: Frankrike
Speltid: 1 tim 55 min 
 
Victor, en uttråkad man i 60-årsåldern, får sitt liv vänt upp och ned den dagen Antoine, en blomstrande entreprenör, erbjuder honom en helt ny typ av underhållning. Med hjälp av teaterrekvisita och historiskt återskapande ger hans företag kunderna en möjlighet att åka tillbaka till önskad tidsperiod. Victor bestämmer sig för att återuppleva den mest minnesvärda veckan i hans liv, 40 år tidigare, då han träffade sitt livs kärlek.
 
 

The Gangster, The Cop, The Devil

Regi: Won-Tae Lee
I rollistan: Dong-seok Ma, Kim Sungkyu, Bae-soo Jeon
Land: Sydkorea
Speltid: 1 tim 49 min 
 
Efter att med nöd och näppe överlevt en attack från en gäckande seriemördare, ingår maffiabossen Jang Dong-su (Don Lee) ett otippat partnerskap med polisen Jung Tar-seok (Kim Mot Yul) för att fånga den sadistiska mördaren som går under benämningen "K".
 

Läs även: Streama rymddramat "High Life" på MovieZine

| 27 november 2020 15:00 |