Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 september 2021 | 08:55

Sylvester Stallone säljer filmprylar på auktion

Din chans att haffa rekvisita från klassiska actionrullar som ”Rocky” och ”Rambo”!
Har du drömt om att lägga vantarna på Rocky Balboas boxningshandskar? Eller varför inte leka John Rambo med vapen ur filmerna?

Sylvester Stallone-fans bör hålla utkik efter auktionen som går upp i december med flera ikoniska prylar ur actionstjärnans långa karriär. Här kan man exempelvis bränna pengar på en samling knivar från ”Rambo”-filmerna, Judge Dredd-dräkten, sheriffuniformen från ”Cop Land”, fängelsebootsen från ”Escape Plan”, och till och med gamla anteckningsböcker fyllda av idéer för ”Rocky”-filmerna.

Stallone har knappast legat på latsidan sedan han klev in i filmbranschen i början av 1970-talet. Förutom att agera tuffing har han skrivit manus och regisserat flera filmer, och är trefaldigt Oscarsnominerad (för "Rocky" 1976 och "Creed" 2015). Närmast filmar han "Expendables 4".

Auktionen kallad ”Property From The Life And Career of Sylvester Stallone” öppnar den 5 december, och den som inte är på plats i Los Angeles kan även lägga bud online. Hör av dig till oss på MovieZine om du lyckas kamma hem lite skön Sly-memorabilia!
| 16 september 2021 08:55 |