Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 augusti 2021 | 19:20

Officiellt: "Expendables 4" är på väg med Jason Statham i täten

Sylvester Stallone återvänder, och Megan Fox är ny i rollistan.
Det har snackats länge, men nu är det dags för grabbarna att visa lite muskler igen. Sylvester Stallone och Jason Statham är redo att återvända till "Expendables"-franchisen med en fjärde film. Den här gången tar Statham huvudrollen, skriver Hollywood Reporter.

Vi kommer också få återse Dolph Lundgren och Randy Couture, ihop med några nya förmågor. Megan Fox gör den kvinnliga huvudrollen och Curtis "50 Cent" Jackson finns också med på ett hörn. En annan nykomling är martial arts-stjärnan Tony Jaa, senast aktuell med "Monster Hunter".

- Det ska bli så kul att samla dessa stora stjärnor för en hämningslös actionfilm. Den nya filmen höjer insatserna och kommer bli det största och mest badass äventyret hittills, kommenterar Lionsgates inköpschef Jason Constantine.

Scott Waugh ("Need for Speed") står för regin, och inspelningen börjar redan i oktober.

"Expendables"-filmerna har följt ett enkelt men effektivt koncept: samla 80-talets största actionikoner för explosiva popcornrullar. Stallone regisserade den första, och fansen har bland annat kunnat se Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris och Jean-Claude van Damme slåss sida vid sida. De globala intäkterna ligger på över 800 miljoner dollar. Trots det har det varit svårt att få till en fjärde film, fram tills nu.
| 30 augusti 2021 19:20 |